Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)
29. 6. 2023
Meringue s levandulí a smetanou
Apetit
Meringue s levandulí a smetanou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)

Sněhová pusinka pod názvem meringue údajně pochází ze Švýcarska, ale dá se považovat za jeden z nejtypičtějších francouzských dezertů. Stačí ji doplnit našlehanou šlehačkou a můžete se nechat vynést do sladkého nebe.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147.5 kcal
  • Bílkoviny 3.25 g
  • Sacharidy 15.06 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Meringue s levandulí a smetanou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce