Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (14x)
18. 7. 2014
Briošky s italským (vlašským) salátem


Snadné
> 60 min
4,3 (14x)

Jednoduché pečivo + oblíbený salát v původním znění = boule za ušima.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1589.83 kcal
  • Bílkoviny 43.67 g
  • Sacharidy 117.17 g
  • Tuky 101.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry

Související články

vlašský salát

Vlašský salát: Jak se z pouchoutky pro smetánku stala svačina dělnické třídy

Lahůdkový vlašský salát se stal za dob socialismu synonymem rychlé svačiny. Myslíte si, že jde o pochoutku, kterou vymysleli soudruzi před zhruba padesáti lety? Omyl! Kořeny vlašského salátu sahají až do dob, kdy jsme byli součástí Svaté říše římské. Vlastně už sám název legendárního salátu napovídá, že v sobě ukrývá dávnou historii.