Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Mkvový koláč s ananasem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mkvový koláč s ananasem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

vejce 3 ks
olej 0.5
mrkev 2
cukr 1 hrnek
mouka pšeničná polohrubá 2
kypřicí prášek do pečiva 1 bal
ananasový kompot 1

Celá vejce utřeme s cukrem, potom za stálého míchání nalijeme olej. Přidáme mrkev, ananas i se šťávou a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi 30 minut při 190 st.

Autor: marta13

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit