Japonské lívanečky fuwa fuwa vypadají jako malý nadýchaný dortík. A stejně tak je můžete i ozdobit – my použili rozvar z lesního ovoce, které krásně konstrastuje se sladkou chutí lívanečků. Ale klidně je podávejte se smetanou, přelité sirupem nebo jen poprášené moučkovým cukrem. Tento dezert se jí zkrátka i očima.
Suroviny
Na 4 lívance
Suroviny
Na 4 lívance
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1214 kcal
- Bílkoviny 38 g
- Sacharidy 140 g
- Tuky 50 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.