Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
4,2 (55x)
8. 11. 2022
Smetanové řezy Karpatka
StockFood / Moje Gotowanie
Mraky (Karpatka)
StockFood / Moje Gotowanie


Pro zkušené
< 60 min
4,2 (55x)

Recept na tento sametový smetanový dezert jsme si vypůjčili od našich sousedů z Polska. Zatímco u nás je znám jako mraky, v Polsku je znám jako karpatka a těší se ohromné oblibě. Dnes už ovšem získává slávu i na naší straně hranice.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 621.4 kcal
  • Bílkoviny 17.1 g
  • Sacharidy 27.1 g
  • Tuky 48.6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Mraky (Karpatka)

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jemné pudinkové řezy

Recept je součástí kolekce