Mungo fazole s cibulí a klobásou

Mungo fazole s cibulí a klobásou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné 2
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

fazole mungo 1 hrst
cibule 1 ks
klobása 1 ks

Fazole necháme namočené 2 h (dle instrukcí na obalu). Povařit 15-20 minut. 
Na rozpálenou pánev dát nakrájenou cibuli a klobásu a přidat fazole.

Osmahnout 2-3 minuty a servírovat.

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit