Piškot, vanilkový pudink a pořádná vrstva jahod pod sklem. Tak prosté, a přitom efektní a naprosto dokonalé! Chcete-li dort ještě o trošičku vylepšit, přidejte pod pudink poctivou vrstvu domácího džemu. Samozřejmě jahodového. Jahodový dort jak vyšitý.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na korpus
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3975 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 534 g
- Tuky 167 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí