Tenhle jahodový koláč většinou ani nestačí pořádně vychladnout, a už je ho půlka pryč! Snadný koláč na plech je rychlý, po upečení krásně voní a recept si můžete obměnit podle sezóny. Příště zkuste vyměnit jahody za borůvky, nakrájené meruňky nebo třeba broskve. Zkrátka jednoduchý koláč z ovoce pro každou roční dobu.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 5492 kcal
- Bílkoviny 115 g
- Sacharidy 532 g
- Tuky 300 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí