Vůbec nemusíte zapínat troubu. Jednoduché, přesto vysloveně nevšední jídlo. Samé delikátní chutě.
Suroviny
chleba
4
ks
čtverhranný, světlý - ficaccia, ciabatta
paprika
200
g
grilované a marinované v oleji
pesto
3
PL
řeřicha
80
g
kozí sýr
100
g
měkký
olivy černé
hrst
Postup
1
Všechno pečivo podélně rozpulte. Nechte okapat papriky, ale olej nechte stranou. Na řeznou stranu chleba rozdělte lžíci pesta a rozetřete.
2
Na půlky chleba rozložte papriky i řeřichu a rozdrobte kozí sýr. Zbylou lžíci pesta rozmíchejte s olejem z paprik a vzniklou směsí zakápněte všechny ,pizzy‘. Navrch rozložte olivy, rozkrájejte na dílky a podávejte.
Tip apetitu
Čerstvý kozí sýr St. Pierre se čtyřmi druhz pepře či pažitkou má tvar válečku a snadno ho nakrájíte na kolečka. Fantastický dezertní kozí sýr Doral je bio!.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 46 receptů na pizzu všech druhů, barev i tvarů(46 receptů )
Komentáře