Nepečená pizza s kozím sýrem

Nepečená pizza s kozím sýrem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1596 kcal
Bílkoviny 46 g
Cukr 240 g
Tuky 47 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Vůbec nemusíte zapínat troubu. Jednoduché, přesto vysloveně nevšední jídlo. Samé delikátní chutě.

Suroviny

pečivo 4 ks
čtverhranné, světlé - ficaccia, ciabatta
200 g
papriky v oleji marinované grilované červené nebo zelené (např. Rolnik nebo Sacla)
pesto 3 PL
řeřicha 80 g
kozí sýr 100 g
měkký
olivy černé hrst
1. Všechno pečivo podélně rozpulte. Nechte okapat papriky, ale olej nechte stranou. Na řeznou stranu chleba rozdělte lžíci pesta a rozetřete.

2. Na půlky chleba rozložte papriky i řeřichu a rozdrobte kozí sýr. Zbylou lžíci pesta rozmíchejte s olejem z paprik a vzniklou směsí zakápněte všechny ,pizzy‘. Navrch rozložte olivy, rozkrájejte na dílky a podávejte.

Tip apetitu
Čerstvý kozí sýr St. Pierre se čtyřmi druhz pepře či pažitkou má tvar válečku a snadno ho nakrájíte na kolečka (100 g asi za 60 Kč, např. Carrefour). Fantastický dezertní kozí sýr Doral je bio! (100 g za cca 55 Kč, prodávají prodejny zdravé výživy)

Apetit magazín

  • Tipy a triky

Rostlinná alternativa mléka: ořechová

Ořechové nápoje Příprava rostlinného nápoje z ořechů je snazší než z obilí. Potřeba je pouze stolní mixér, pláténko, ořechy a dostatek času. Použít můžeme všechny druhy, které máme rádi. Postupně si projdeme, jaké účinky a...
Komerční sdělení

Ať má hostina tu správnou šťávu!

Chcete svý přátelům připravit báječnou hostinu? Základem úspěchu jsou kvalitní ingredience, snaha připravit jídlo s láskou a také ta pravá grilovací omáčka. Ta vám totiž jakýkoliv (ne) masový pokrm vyladí k dokonalosti! Ze sortimentu od...
Komerční sdělení
  • Tipy a triky

Prodlužte život myčce a zkraťte si čas v kuchyni

Dnešní doba nabízí řadu spotřebičů, bez kterých si nyní svou kuchyň nedokážeme představit. Myčka bývá nejvytíženějším kuchyňským spotřebičem. Dáváte jí však dostatečnou péči, aby za vás dobře a vytrvale myla nádobí?...
  • Jak na to

9 tipů na sytější letní salát

V době horkých letních dnů jsou saláty osvěžující součástí našeho jídelníčku. Salát ale nemusí být jen talíř plný zeleniny, který připomíná spíše lehký předkrm. S pár triky se může s přehledem stát hlavním chodem. Co do salátu přidat, aby...
  • Tipy a triky

Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na...

Obchod Apetit