0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nepečená pizza s kozím sýrem

Nepečená pizza s kozím sýrem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nepečená pizza s kozím sýrem

5/5 Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1500 kcal
Bílkoviny 60 g
Sacharidy 186 g
Tuky 47 g
Vláknina 28 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vůbec nemusíte zapínat troubu. Jednoduché, přesto vysloveně nevšední jídlo. Samé delikátní chutě.

Suroviny

chleba 4 ks
čtverhranný, světlý - ficaccia, ciabatta
paprika 200 g
grilované a marinované v oleji
pesto 3 PL
řeřicha 80 g
měkký
olivy černé hrst

Postup

1

Všechno pečivo podélně rozpulte. Nechte okapat papriky, ale olej nechte stranou. Na řeznou stranu chleba rozdělte lžíci pesta a rozetřete.

2

Na půlky chleba rozložte papriky i řeřichu a rozdrobte kozí sýr. Zbylou lžíci pesta rozmíchejte s olejem z paprik a vzniklou směsí zakápněte všechny ,pizzy‘. Navrch rozložte olivy, rozkrájejte na dílky a podávejte.

Tip apetitu
Čerstvý kozí sýr St. Pierre se čtyřmi druhz pepře či pažitkou má tvar válečku a snadno ho nakrájíte na kolečka. Fantastický dezertní kozí sýr Doral je bio!.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/7

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.7/05, str.12

Anonym

Je to výborné a rychlé, můžu vřele doporučit. Kozí sýr lze nahradit i jiným podle chuti, ale kozí je jemný a delikátní. Chutnalo to i manželovi, který se "podezřelým" sýrům vyhýbá.

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč