Vepřo knedlo zelo je absolutní česká klasika, která se těší oblibě v mnohých domácnostnech i hospodách. Osvědčený recept na vepřo knedlo zelo jsme získali od šéfkuchaře Václava Friče. S jeho radami hravě zvládnete připravit šťavnaté maso, dokonalé houskové knedlíky i perfektně dochucené zelí. V neděli už nebude chtít obědvat nic jiného!
Videorecept
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na zelí
Na knedlíky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8429 kcal
- Bílkoviny 425 g
- Sacharidy 980 g
- Tuky 297 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit - Vepřo knedlo zelo podle šéfkuchaře Václava Friče: Jaké maso použít a jak na nejlepší zelí? Česká kuchyně: Výběr našich nejlepších receptů
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/2
Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty