Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (145x)
1. 2. 2018
Vepřo-knedlo-zelo
Apetit
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (145x)

Vepřo knedlo zelo je absolutní česká klasika, která se těší oblibě v mnohých domácnostnech i hospodách. Osvědčený recept na vepřo knedlo zelo jsme získali od šéfkuchaře Václava Friče. S jeho radami hravě zvládnete připravit šťavnaté maso, dokonalé houskové knedlíky i perfektně dochucené zelí. V neděli už nebude chtít obědvat nic jiného!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na zelí

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8429 kcal
  • Bílkoviny 425 g
  • Sacharidy 980 g
  • Tuky 297 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Vepřo knedlo zelo – krok 1
    Zdroj: Apetit
  2. Vepřo knedlo zelo – krok 2+3
    Zdroj: Apetit
  3. Vepřo knedlo zelo – krok 4+5
    Zdroj: Apetit
  4. Vepřo knedlo zelo – krok 6+7
    Zdroj: Apetit
  5. Vepřo knedlo zelo – krok 8+9
    Zdroj: Apetit
  6. Vepřo knedlo zelo – krok 10
    Zdroj: Apetit
  7. Vepřo knedlo zelo – kroky 11+12
    Zdroj: Apetit
  8. Vepřo knedlo zelo – kroky 13+14
    Zdroj: Apetit
  9. Vepřo knedlo zelo podle šéfkuchaře Václava Friče: Jaké maso použít a jak na nejlepší zelí? Česká kuchyně: Výběr našich nejlepších receptů

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(145 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty