Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept
Soutěž
s Philadelphia

Original Philadelphia Cheesecake

Popis receptu: 

Jemný dvoubarevný cheesecake, bez lepku, palmového tuku a bez bílého cukru.

Autor: Hana Petrášová
Hodnocení:
5 (hlasů)
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 8-12 porcí
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    300g bezlepkových pohankových bio hrudek s čokoládou ZEMANKA

    100g másla

    250g Original Philadelphia sýru

    400g smetany ke šlehání

    3 PL třtinového cukru

    50g Želatinový ztužovač Dr.Oetker za studena

    ovoce na ozdobu

     

Příprava jídla

Sušenky pomeleme pomocí robotu najemno, k drti přidáme všechno rozpuštěné máslo, promícháme a prsty utlačíme na dno dortové nádoby (průměr 24 cm).

Vyšleháme smetanu ke šlehání, přidáme třtinový cukr a Philadelphia sýry. Pomocí šlehací metly spojíme v jemnou krémovou hmotu. Nakonec přidáme želatinový ztužovač, připravený dle návodu - 50g směsi rozpustíme ve 100ml vlažné vody, jakmile začne směs tuhnout, přidáme do krému a ještě důkladně promícháme.

Hotový krém vylejeme do dortové formy a uhladíme. Necháme ztuhnout v lednici přes noc.

Druhý den zdobíme oblíbeným ovocem, například jahodami a borůvkami.

Naporcujeme a popřejeme si dobrou chuť.

REKLAMA

Přidat komentář