Věděli jste, že na grilu můžete upéct i koláč? Ano! A tenhle rustikální koláč (nebo také galetka či crostata, chcete-li), je neuvěřitelně lahodný. Věřte, že až tenhle dozlatova upečený zázrak plný ovoce vyndáte z grilu, budete za absolutní hvězdu. těsto je křupavé a voňavé, ovocná náplň šťavnatá a ta vůně? Božská!
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 980 kcal
- Bílkoviny 6 g
- Sacharidy 165 g
- Tuky 22 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.