0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Salát s bramborami, tuňákem a pestovým dresinkem

Salát s bramborami, tuňákem a pestovým dresinkem

4.3 / 5. Počet hodnocení: 4
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1782 kcal
Bílkoviny 60 g
Sacharidy 170 g
Tuky 82 g
Vláknina 23 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nevšední kombinace ingrediencí. Na stole do půl hodiny.

Suroviny

brambory 650 g
nové, neloupané, omyté, velké podélně rozpůlené
bazalkové pesto 2 PL
olivový olej 4 PL
malá třešňová
tuňák 180 g
konzervovaný
fazolky zelené 200 g
čerstvé nebo konzervované, přepůlené
čerstvý, několik hrstí, větší listy natrhat
sůl
pepř

1Brambory vložte do hlubokého hrnce s vroucí vodou a vařte deset až patnáct minut, dokud nezměknou.

2Mezitím udělejte zálivku – smíchejte pesto a olej. Rajčata rozpulte, tuňáka vyklopte z konzervy a rozdrolte. Fazole přidejte na poslední tři minuty vaření k bramborám.

3Brambory s fazolemi slijte, osušte a nasypte do salátové mísy. Vmíchejte špenát, aby se od zeleniny trochu ohřál. Osolte a opepřete. Rajčata a tuňáka nasypte navrch, všechno pokapejte pestovým dresinkem a jemně promíchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/7

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č. 7/04, str.19

Anonym

Nemám ráda zelené fazolky, bylo by lepší je zde vynechat nebo něčím nahradit-čím?

Anonym

Zkuste rapikaty celer nebo hrasek.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč