Klasická čokoládová pěna neboli mousse se připravuje z hořké čokolády, a ta nebývá mezi dětmi zrovna nejoblíbenější – na rozdíl od tyčinek Mars, které dají vzniknout jemné a trochu karamelové verzi. Pěnu můžete podávat i ve větší míse, ale děti se určitě poperou o poslední zbyteček...
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 59.5 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 1.67 g
- Tuky 1.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005