Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,1 (15x)
25. 8. 2014
Pizza marinara


Snadné
< 60 min
3,1 (15x)

,Námořnická‘ pizza opravdu pochází z lodních kuchyní. Česnek a olivový olej jsou vítány – sýr už méně, protože se příliš nehodí k rybám, nejčastější stravě námořníků.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 pizzy

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 pizzy

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2170 kcal
  • Bílkoviny 209 g
  • Sacharidy 22.5 g
  • Tuky 134.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

pizza

Jak vznikla královna pizzy margherita a kdy přišla do Čech

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z pece. Křupavá kůrka, táhnoucí se rozteklý sýr a vůně bazalky. Ano, určitě jste všichni poznali, že je řeč o pizze! Všichni ji milují, ať už tu domácí s různými ingrediencemi nebo tradiční margaritu z vyhlášené italské restaurace.