Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (26x)
15. 6. 2017
Nejlepší pizza Margherita
Apetit
Nejlepší pizza Margherita
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (26x)

Francesco d’Elia pochází z Neapole a v jeho rodině se povolání ‚pizzaře‘ dědí už v několikáté generaci. Slávu neapolské pizzy šíří Francesco po celém světě. Po Koreji přišla na řadu Pizza Nuova v Praze – a Apetit, s nímž se exkluzivně podělil o recept na tu nejlepší pizzu, a tedy i rodinné tajemství.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 kusů

Na těsto

Na obložení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 855.17 kcal
  • Bílkoviny 43.5 g
  • Sacharidy 112.83 g
  • Tuky 21.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006