Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
28. 8. 2020
Picanha v cajunském koření s fazolovým salátem
Olive Magazine/Immediate Media
Picanha v cajunském koření s fazolovým salátem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Díky svému zašpičatělému tvaru je květová špička ideální pro větší množství lidí – lze totiž podávat krvavé i zcela propečené maso z jediného kusu. Její obdoby v zahraničním porcování masa jsou picanha, top sirloin cap nebo rump cap, které mají na povrchu ponechaný tuk a jsou oblíbené v USA a Brazílii.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na fazolový salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5754 kcal
  • Bílkoviny 400 g
  • Sacharidy 242 g
  • Tuky 330 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.