Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,9 (15x)
18. 7. 2014
Biftek Chateaubriand
Apetit
Biftek Chateaubriand
Apetit


Snadné
> 60 min
4,9 (15x)

Původní recept na omáčku pracuje s telecí šťávou (jus), ale ruku na srdce – máte, podobně jako Chateaubriand, spoustu času a vlastního kuchaře?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 766.5 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 32.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Hovězí svíčková zářící ve 20 receptech KVÍZ: Kde se skrývá veverka?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty