Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (28x)
18. 7. 2014
Hovězí biftek
unsplash.com
Hovězí biftek
unsplash.com


Snadné
< 30 min
4,4 (28x)

Předpokladem úspěchu dobrého bifteku je kvalitní maso, kvalitní pánev a také dobrý recept s detailním postupem. Doporučujeme hovězí z býka do 18 měsíců a dobře vodivou nepřilnavou pánvičku – třeba přímo grilovací. Hovězí biftek ze svíčkové podávejte s omáčkou z portského vína a pečenou zeleninou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1595 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 139 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva