Předpokladem úspěchu dobrého bifteku je kvalitní maso, kvalitní pánev a také dobrý recept s detailním postupem. Doporučujeme hovězí z býka do 18 měsíců a dobře vodivou nepřilnavou pánvičku – třeba přímo grilovací. Hovězí biftek ze svíčkové podávejte s omáčkou z portského vína a pečenou zeleninou.
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1595 kcal
- Bílkoviny 61 g
- Sacharidy 7 g
- Tuky 139 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva