Proslulý francouzský cibulový koláč jsme vylepšili pevnými a křupavými liškami. Výborný je třeba i se špičkami obecnými, které často najdete v městských parcích.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2496 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 224 g
- Tuky 160 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/9
Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny