Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,9 (11x)
25. 9. 2014
Pissaladière s liškami a černými olivami


Velmi snadné
< 30 min
4,9 (11x)

Proslulý francouzský cibulový koláč jsme vylepšili pevnými a křupavými liškami. Výborný je třeba i se špičkami obecnými, které často najdete v městských parcích.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2496 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 224 g
  • Tuky 160 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

Lišky v košíku

Lišky v kuchyni 7krát jinak

Lišky jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány za delikatesu. Lišky mají oproti jiným houbám tužší konzistenci, takže vydrží déle čerstvé, ale vyžadují delší tepelnou úpravu. Někdy bývají pro své výrazné žluté až oranžové zbarvení označovány jako ,,kuřátka”. V lese na ně narazíte většinou na podzim.