Suroviny
Postup
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky (pro snadnější přípravu je dobré mít maso lehce zmražené), zalijeme olejem, smícháme s kořením Čína a necháme dvě hodiny odležet.
Do misky s vlažnou vodou vložíme na dvě hodiny houbu Ucho Jidášovo a necháme nabobtnat.
Po uplynutí doby vykrojíme z hub tvrdý střed a nakrájíme je na nudličky, rozpálíme olej (lepší více oleje) a maso hodíme na pánev. Je důležité, aby se maso zatáhlo, bude pak šťavnaté – tzn., že maso nezačneme hned míchat, ale až po zatáhnutí jedné strany otočíme (obracíme jen jednou).
Přidáme cibuli (kostičky). Po orestování druhé strany masa přidáme houbu, papriku (větší kostičky), mrkev (tenké plátky), bambusové výhonky, pórek (kolečka), burské oříšky a necháme dusit. Po 3 minutách zalijeme sójovou omáčkou a opět dusíme, dokud není maso hotové.
Maso má být štavnaté, zelenina křupavá, ne měkká!
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi