Tohle není koláč, ale rozplývající se mana z vláčných, jemných drobečků! Kromě mletých mandlí se v koláči uplatní hrubá kukuřičná mouka, která dodá těstu kyprost, zlatou barvu a delikátní chuť. Místo citronů můžete použít i pomeranče.
Suroviny
8 řezů
Suroviny
8 řezů
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 667.13 kcal
- Bílkoviny 13 g
- Sacharidy 39.75 g
- Tuky 49.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/7
Červenec 2006