Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)
4. 3. 2022
Pórková polévka se sýrem a ovesnými vločkami
Apetit
Pórková polévka se sýrem a ovesnými vločkami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)

Pro inspiraci na tuhle lahodnou pórkovou polévku jsme si zaskočili do Švýcarska. Také ve vás talíř, ze kterého se kouří a sýr se v něm pomalu roztéká, vyvolává pocit klidu a spokojenosti?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2518 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 154 g
  • Tuky 167 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/3

Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Dušený špenát

Dušený špenát: Zapomeňte na školní jídelnu, připravte si verzi jako od babičky. Stačí pár ingrediencí a máte hit kuchyně!

Špenát je základem české kuchyně, ale ne všichni ho mají rádi. Správná příprava zajistí, že si ho oblíbí s trochou nadsázky snad každý. Dušený špenát je jednoduchý, rychlý, levný a variabilní pokrm. Základem jsou kvalitní listy – ať už z mraženého balení, nebo čerstvě sklizené. Můžete ho servírovat například s bramborem či knedlíkem. Výborně si rozumí s vejcem, volským okem i pečeným masem. A díky pár drobným úpravám ho můžete podávat pokaždé jinak.