Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

2021/3

Apetit Časopis Apetit, vydání  03/2021

2021/3

Obsah vydání

tlačítko předplatnétlačítko předplatné digi

Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit.

Apetit, napsáno s chutí