Portobello plněné zeleninou a sýrem

Portobello plněné zeleninou a sýrem

Hodnocení receptu
Průměr: 3.6 ()
Do 10 minut Velmi snadné Na 4 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 595 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 16 g
Tuky 46 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Když hledáte tu správnou alternativu k masové večeři a nic vás nenapadá, odpověď najdete u grilu Tefal OptiGrill+ XL. Připravíte v něm totiž snadno třeba i plněné portobello, které si bude chtít přidat i táta.

Související recepty

Suroviny

4 ks
žampion hnědy, portobello
cuketa 200 g
50 g
cíbule
paprika červená 1 ks
česnek 3 stroužek
mozzarella 100 g
bazalka 8 lístek
olivový olej 2 PL
sůl
pepř

1 Žampiony pokapeme olejem a vložíme do Tefal OptiGrill+ XL rozpáleného na program Zelenina. Necháme dvě minuty grilovat a vyjmeme.

2 Cuketu a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nasekáme najemno. Bazalku nasekáme na nudličky. Na oleji v pánvi orestujeme dosklovata česnek a cibuli, přidáme papriku a cuketu. Orestujeme dozlatava. Osolíme a opepříme. Necháme zchladnout a přidáme natrhanou mozzarellu a sekanou bazalku. Promícháme.

3 Připravenou směsí naplníme portobella a vložíme do Tefal OptiGrill+ XL rozpáleného na program Steak. Grilujeme do fáze Medium.

TEFAL OPTIGRILL+ XL S elektrickým kontaktním grilem můžete grilovat po celý rok! Senzory měří tloušťku masa, takže steak nebo grilovaná ryba budou vždy přesně podle vašich představ. Displej mění barvu, zobrazuje fáze přípravy a upozorňuje zvukovým signálem na přesný stav grilování. Grilovací plošky jsou vybavené nepřilnavým povrchem, takže čištění půjde samo!

tefal.cz/vecerimespolecne

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit