0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Portobello plněné zeleninou a sýrem

Portobello plněné zeleninou a sýrem
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Portobello plněné zeleninou a sýrem

4 / 5. Počet hodnocení: 10
Do 10 minut Velmi snadné Na 4 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 595 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 16 g
Tuky 46 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Když hledáte tu správnou alternativu k masové večeři a nic vás nenapadá, odpověď najdete u grilu Tefal OptiGrill+ XL. Připravíte v něm totiž snadno třeba i plněné portobello, které si bude chtít přidat i táta.

Suroviny

4 ks
žampion hnědy, portobello
cuketa 200 g
50 g
cíbule
paprika červená 1 ks
česnek 3 stroužek
mozzarella 100 g
bazalka 8 lístek
olivový olej 2 PL
sůl
pepř

Postup

1

Žampiony pokapeme olejem a vložíme do Tefal OptiGrill+ XL rozpáleného na program Zelenina. Necháme dvě minuty grilovat a vyjmeme.

2

Cuketu a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nasekáme najemno. Bazalku nasekáme na nudličky. Na oleji v pánvi orestujeme dosklovata česnek a cibuli, přidáme papriku a cuketu. Orestujeme dozlatava. Osolíme a opepříme. Necháme zchladnout a přidáme natrhanou mozzarellu a sekanou bazalku. Promícháme.

3

Připravenou směsí naplníme portobella a vložíme do Tefal OptiGrill+ XL rozpáleného na program Steak. Grilujeme do fáze Medium.

kontaktní gril

TEFAL OPTIGRILL+ XL S elektrickým kontaktním grilem můžete grilovat po celý rok! Senzory měří tloušťku masa, takže steak nebo grilovaná ryba budou vždy přesně podle vašich představ. Displej mění barvu, zobrazuje fáze přípravy a upozorňuje zvukovým signálem na přesný stav grilování. Grilovací plošky jsou vybavené nepřilnavým povrchem, takže čištění půjde samo!

tefal.cz/vecerimespolecne

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit