Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,2 (196x)
29. 9. 2015
Povidla bez míchání
Apetit
Povidla bez míchání
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,2 (196x)

Recept na povidla je bezpracný a totálně dokonalý. Vypeckujete švestky, dáte do kastrolu, zasypete cukrem, zalijete octem, a můžete jít relaxovat! Povidla se vaří a vaří, na konci je jen zakápnete rumem, přidáte skořici, a máte hotovo. Povidla připravená bez míchání použijte do buchet, na koláče, vdolky nebo lokše. V zimě jak když najdete.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 sklenic o objemu cca 330 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 sklenic o objemu cca 330 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7154 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 1612 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(196 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Švestková omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Testování dubajské čokolády

Čeští cukráři testovali 15 dubajských čokolád: Krásné obaly zklamání nepřebily

Když cukrářka Helena Fléglová přivezla z Dubaje patnáct tamních čokolád, čekala se exkurze do světa orientálního luxusu a neotřelých chutí. Výsledek? Porota složená z chocolatiéra Jakuba Vobořila, cukrářek Heleny Fléglové a Karolíny Hávové a redaktorky časopisu Apetit Kateřiny Kočičkové zůstala v rozpacích. Skoro nic z očekávané pompéznosti se nekonalo – a čokoládová realita byla výrazně méně sladká, než by si kdo přál.