Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,6 (17x)
18. 7. 2014
Povidlová omáčka
Apetit
Povidlová omáčka
Apetit


Snadné
< 30 min
4,6 (17x)

Lahodná povidlová omáčka se nejlépe hodí k uzenému masu nebo zvěřině. Skořice ji provoní, mandlové lupínky a smetana zase dodají jemnou chuť. Pokud navíc máte domácí švestková povidla, pak úspěch je víc než zaručený!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1599 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 170 g
  • Tuky 93 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Zmrzlina z cottage à la malinový cheesecake

Zmrzlinu ze tří surovin zvládne připravit každý! Potřebujete jen mixér a banán (a možná někdy ani ten ne)

Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není lepší plán než zmáčknout tlačítko a za pár minut si dopřát poctivou domácí zmrzlinu. Bez vaření, bez čekání a bez složitých příprav. Domácí zmrzlina nemusí být žádná věda: stačí tři suroviny, jeden mixér a chuť na poctivou domácí zmrzlinu.