Příprava hruškových povidel není náročná, jen trochu dlouhá. Výsledná voňavá dobrota se ale ničemu nevyrovná. Recept na hrušková povidla znaly už naše babičky a stejně jako ony, namažte je na vdolky, bramborové placky nebo jimi naplňte buchty či šátečky. V zimě jak když najdete.
Suroviny
na cca 5 ks 330ml sklenic
Suroviny
na cca 5 ks 330ml sklenic
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3901 kcal
- Bílkoviny 12 g
- Sacharidy 848 g
- Tuky 34 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště