Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (149x)
18. 7. 2014
Voňavá hrušková povidla
Apetit
Voňavá hrušková povidla
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (149x)

Příprava hruškových povidel není náročná, jen trochu dlouhá. Výsledná voňavá dobrota se ale ničemu nevyrovná. Recept na hrušková povidla znaly už naše babičky a stejně jako ony, namažte je na vdolky, bramborové placky nebo jimi naplňte buchty či šátečky. V zimě jak když najdete.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 5 ks 330ml sklenic

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 5 ks 330ml sklenic

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3901 kcal
  • Bílkoviny 12 g
  • Sacharidy 848 g
  • Tuky 34 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(149 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Neviditelný koláč s jablky a hruškami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště