Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (51x)
30. 7. 2018
Pruhované jahodové dortíčky


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (51x)

Tyhle nepečené dortíky můžete udělat do malých formiček, ale nebojte se ani klasické velké dortové formy!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6-8 dortíků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6-8 dortíků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4897 kcal
  • Bílkoviny 54 g
  • Sacharidy 344 g
  • Tuky 376 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/6

Léto se blíží a my pro vás máme spoustu svěžích a originální tipů, jak si ho ještě více zpříjemnit! V červnovém čísle najdete spoustu prosluněných receptů. Grilovaná žebra, skvělé quiche, večeře s vůní moře, bleskové těstoviny… Červen bez jahod si ani neumíme představit. Tyhle červené krásky plné slaďoučké šťávy a opojné vůně rozzáří každý dezert na světě! Sbalte deku a užijte si s námi tu nejjahodovější party pod širým nebem. Vydejte se s námi na bezstarostnou jízdu od západu USA na východ a vychutnejte si všechny místní lahodné speciality. To je gól! Připravte občerstvení šité na míru fotbalovým fanouškům a zpříjemněte jim sledování zápasu jejich oblíbeného týmu. EURO 2016 a náš fotbalový bufet k sobě prostě patří. Čekání je u konce! Apetit piknik klepe na dveře a my pro vás máme piknikovou přílohu, kde se dozvíte všechno! Najdete v ní mapku, kompletní přehled kulinářů, prodejců, pop-up restaurací, partnerů i tipy naší redakce.

Související články

Červnové titulky Apetitu

20. narozeniny Apetitu: Zvolte nejkrásnější červnovou titulku za dvě uplynulé dekády, můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit

V květnu 2004 vyšel první magazín Apetit. Časopis plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na českém trhu jako zjevení. Byl první a jediný. 20. narozeniny si zaslouží oslavu, a proto jsme se v redakci rozhodli protáhnout si narozeninové radovánky na celý rok. A protože vám rádi děláme radost, budeme nadělovat dárky! V tomto případě se stačí zapojit do hlasování o nejkrásnější titulní stranu a můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit.