Kombinace brambor, čočky a špenátu ve vás vzbuzuje pochyby? Zkuste je odložit, protože výsledek je naprosto famózní. Navíc pstruha se salátem s čočkou a pečenými bramborami zvládnete připravit za cca 45 minut.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1074 kcal
- Bílkoviny 61.5 g
- Sacharidy 92.75 g
- Tuky 49.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/1
S lednovým Apetitem, který vychází už 15. 12. 2022, můžete do nového roku s číslovkou 2023 vykročit s lehkou hlavou a jistým krokem. Nebojte se, nebudeme po vás chtít žádná předsevzetí. S novým vydáním totiž žádné trápení hlady nehrozí. Naplnili jsme ho pestrými recepty plnými chuti, při jejichž tvorbě jsme se snažili myslet nejen na výživnost, ale také šetrnost k rodinnému rozpočtu. Těšit se můžete na rychlé večeře s luštěninami, inspiraci, co uvařit, abyste se po návratu ze zimních radovánek rychle zahřáli a dobili energii, nebo nebo nápady, jak využít třeba tvaroh naslano, zdravý kadeřávek nebo cenově dostupnou kořenovou zeleninu. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, správnou volbou bude brunch plný dobrot nebo dezerty z exotického ovoce lahodící oku i chuťovým buňkám. Nechybí ani originální silvestrovské drinky a skvostný pohár, který bude ozdobou každé oslavy. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2022. Apetit, napsáno s chutí.