Relish z jarní cibulky

Relish z jarní cibulky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 883 kcal
Bílkoviny 54 g
Cukr 58 g
Tuky 43 g
Vláknina 18 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Pikantní anglosaská variace na téma čerstvá zelená omáčka. Hodí se k nejrůznějším sýrům, masu a opékaným klobásám anebo třeba do hot dogu.

Suroviny

jarní cibulka 1 svazek
nakrájený nadrobno
okurka 1 ks
salátová, oloupaná, podélně rozpůlená, zbavená semínek a nakrájená nadrobno
česnek 1 stroužek
drcený
chilli paprička 1 ks
červená, zbavená semen, nakrájená nadrobno
koriandr 5
nakrájený na drobno, i se stonky
hořčičné semínko 2 PL
žluté
2 PL
limetková šťáva
krupicový cukr 1.5 PL
kozí sýr 150 g
měkký, čerstvý, váleček bez plísně, k podávání

1 Jarní cibulku dejte do misky spolu se salátovou okurkou, česnekem, chilli papričkou a koriandrem.

2 Hořčičné semínko opražte nasucho v pánvičce, aby začalo praskat. Odstavte a vmíchejte do směsi v misce spolu s limetovou šťávou a cukrem. Důkladně promíchejte a dejte do čisté skleničky nebo misky. Podávejte třeba ke kozímu sýru.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

Komerční sdělení
  • Koktejl

K létu patří piknik a bublinky!

I ty, Brute? Pod označením Brut Nature se skrývají sekty, které mají 0-3 gramů cukru na litr. Zpravidla to znamená, že do vína nebyl přidán žádný cukr. Extra Brut jsou zase sekty s obsahem zbytkového cukru 0-6 g na litr. A vína označen...

Obchod Apetit