Prosté italské venkovské jídlo plné chuti. Vy si ho kromě rukoly můžete doplnit tím, co nasbíráte na zahrádce či v přírodě. A doporučujeme dát si ho ještě se sýrem, který objevíte třeba na cestách ve farmářském obchůdku.
Suroviny
Pro 2-4 osoby
Suroviny
Pro 2-4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 966 kcal
- Bílkoviny 7 g
- Sacharidy 62 g
- Tuky 70 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/4
S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.