Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Ruský borč

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Ruský borč

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Více než hodinu Snadné

Suroviny

hovězí maso 300 g
přední
sádlo
nebo olej
zelí bílé 0.5 ks
mrkev 2 ks
větší
petržel 1 ks
celer 1 ks
cibule 1 ks
brambory 4 ks
červená řepa 2 ks
bobkový list
nové koření
sůl
pepř
citronová štáva
ocet
cukr
rajčata
dle chuti
fazole
dle chuti
mouka
případně na zahuštění

viz výše

Autor: olush

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit