Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rychlý boršč
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.4/5 Počet hodnocení: 31
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1462 kcal
Bílkoviny 38 g
Sacharidy 285 g
Tuky 15 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zrychlená bezmasá varianta ukrajinské klasiky.

Suroviny

o velikosti menších jablek, oloupané a pokrájené
mrkev 1 ks
pórek 1 ks
na kolečka
nakrájená nadrobno
nové koření 5 kuliček
sůl
K podávání
petrželka
nasekaná

Postup

1

Do 1 litru vody dejte 3 červené řepy o velikosti menších jablek, oloupané a pokrájené, 1 mrkev a 1 pórek, na kolečka, 1 pastinák a 1 cibuli, nadrobno, 3 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, sůl a citronovou šťávu. Vařte asi 25 minut doměkka. Vyjměte bobkový list, nové koření, jednu řepu a rozmixujte. Zdobte pokrájenou vařenou řepou, zakysanou smetanou a petrželkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si královské limitky v průběhu celého léta!
  • Zajímavosti

Vychutnejte si královské limitky v průběhu celého léta!

Na trhu se díky velké oblibě s přehledem drží již od 70. let minulého století, kdy jej světu poprvé představil kalifornský franšízant Al Bernardin. Pro svou popularitu a vynikající chuť exceloval dokonce i v ikonickém filmovém trháku Pulp...