Suroviny
česnek
2
PL
s olivovým olejem
pancetta
125
g
jehněčí maso
500
g
cibule
75
g
zkaramelizované
marsala
80
ml
rajče
400
g
nakrájená
čočka zelená puy
75
g
voda
125
ml
čedar
50
g
strouhaný
Postup
1
Rozehřejte olej v širokém, středně velkém hrnci a osmažte pancettu nakrájenou na kostičky, dokud nezačne být křupavá.
2
Přidejte jehněčí maso, které během zhnědnutí rozdrobíte vidličkou na pánvi se slaninou.
3
Vsypte karamelizovanou cibuli, marsalu, rajčata, čočku a vodu a přiveďte k varu.
4
Přikryjte poklicí a vařte za občasného míchání asi 20 minut.
5
Před podáváním posypte sýrem.
Foto ilustrační, zdroj: Depositphotos.com