Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rychlé jehněčí ragú

Rychlé jehněčí ragú

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1929 kcal
Bílkoviny 90 g
Sacharidy 35 g
Tuky 132 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

s olivovým olejem
zkaramelizované
marsala 80 ml
rajče 400 g
nakrájená
voda 125 ml
strouhaný

Postup

1

Rozehřejte olej v širokém, středně velkém hrnci a osmažte pancettu nakrájenou na kostičky, dokud nezačne být křupavá.

2

Přidejte jehněčí maso, které během zhnědnutí rozdrobíte vidličkou na pánvi se slaninou.

3

Vsypte karamelizovanou cibuli, marsalu, rajčata, čočku a vodu a přiveďte k varu.

4

Přikryjte poklicí a vařte za občasného míchání asi 20 minut.

5

Před podáváním posypte sýrem.

Foto ilustrační, zdroj: Depositphotos.com

 

Apetit magazín