Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 3
Více než hodinu Snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1872 kcal
Bílkoviny 72 g
Sacharidy 14 g
Tuky 132 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ochutnejte Maroko, připravte si kousky jehněčího masa na špejli! 

Suroviny

steaky, na kousky
Na marinádu
česnek 4 stroužky
prolisovaný
olivový olej 4 PL
koriandr čerstvý 1 PL
mletý
kmín 2 ČL
petrželka 2 PL
sekaná
sůl mořská

1 Důkladně promixujte suroviny na marinádu, směsí potřete maso a pak ho napíchejte na 12 špejlí. Vložte do misky nebo pekáčku, zakryjte a nechte v chladu aspoň 3 hodiny odpočívat.

2 Marinovaný kebab osolte a grilujte ze všech stran 7–10 minut tak, aby maso zůstalo uprostřed ještě světle růžové.

Chcete veřeřet jako v Maroku? Připravte ke kebabu kuskus s cizrnou, pomerančovo-ředkvičkový salát, salát z červené řepy. Úspěch máte předem zaručen!

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč