Nakyslá rebarbora je do koláčů jako stvořená. Její svěžest tvoří dokonalý chuťový protipól ke sladkému těstu a koláči tak dodá nejen šťavnatost, ale i říz. Posypání krupicovým cukrem těsně před tím, než koláč vložíte do trouby, zaručí, že koláč bude mít krásnou karamelovou krustičku.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 78.5 kcal
- Bílkoviny 1.9 g
- Sacharidy 8.8 g
- Tuky 3.7 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/6
Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.