Kombinace teplého kuřecího masa, grilovaného salátu a pikantního jogurtového dresinku je prostě neodolatelná!
Suroviny
Postup
Přísady na dresink smíchejte a nechte odležet, aby se chutě propojily.
Rozehřejte troubu na 180°C. Kousky pečiva pokapejte olivovým olejem, posypte tymiánem, osolte a opepřete a promíchejte, aby se důkladně obalily.
Pak rozprostřete na plech v jedné vrstvě a dejte do trouby na 10–15 minut. V polovině pečení plech otočte, aby byly krutony rovnoměrně křupavé a zlaté, a přidejte na plech kuře, aby se v troubě prohřálo.
Rozpalte grilovací pánev a vložte na ni řeznou stranou dolů poloviny salátů a grilujte, až salátu naskáčou puchýřky a začne mírně vadnout. Vyndejte z pánve, rozložte na talíř s krutony a kuřetem. Pokapejte důkladně dresinkem, posypte pažitkou a podávejte.
Foto: Vinny Whiteman
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media