Salát z červené řepy & brambor

Salát z červené řepy & brambor

Hodnocení receptu
Průměr: 3.9 (22)
Do hodiny 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1264 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 157 g
Tuky 55 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Ochutnejte Maroko!

Suroviny

brambory 500 g
nové
sůl
olivový olej 4 PL
vinný ocet bílý 1 PL
česnek 2 stroužky
nasekaná
cibule červená 1 ks
jemně nakrájená
červená řepa 500 g
vařená, nakrájená na kousky
koriandr hrst
lístky, nasekané

Dejte vařit brambory do osolené vody. Asi po patnácti minutách, až budou měkké, je slijte a nechte zchladnout. Pak je pokrájejte na sousta. Loupat je můžete, ale nemusíte – záleží na vás. Smíchejte olej, vinný ocet, česnek a cibuli s řepou. Spolu s koriandrem přidejte k bramborám.

Apetit magazín

Bylinkovým čajem proti nachlazení
  • Tipy a triky

Bylinkovým čajem proti nachlazení

Sychravý podzim, změny počasí i časté přepršky způsobují nepříjemné nachlazení, které člověku může na několik dnů znepříjemnit život. Matka příroda je naštěstí nejen mocnou čarodějkou, ale také zkušenou lékárnicí, která má v zásobě hned...
Kolik hořčic znáte?
  • Novinky a zajímavosti

Kolik hořčic znáte?

Může být hustá i tekutá, jasně žlutá či nahnědlá, jemná, sladká i pikantní. Hořčice je všestranné dochucovadlo, které se vyrábí z mletých hořčičných semínek, vody, cukru, soli a octa. Možná vás překvapí, že je jedním z nejrozšířenějších...

Obchod Apetit