„Recept na salát z červeného zelí, jsem si vyprosila od kamaráda Jarka, který už léta vaří v jednom skvělém bistru v anglickém Brightonu. Ještě nikdy jsem totiž neviděla chlapy, aby s takovým nadšením jedli salát plný zeleniny a vitaminů!“ směje se bývalá šéfredaktorka Marie Holobrádková. Připravte si i vy zelný salát jako křupavou zeleninovou přílohu k masu, do hamburgerů nebo jako zdravou svačinu plnou vlákniny.
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1973 kcal
- Bílkoviny 21 g
- Sacharidy 206 g
- Tuky 104 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/1
Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.