Sendvič s grilovaným kuřetem a fazolkami

Sendvič s grilovaným kuřetem a fazolkami

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2232 kcal
Bílkoviny 105 g
Sacharidy 278 g
Tuky 61 g
Vláknina 42 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Variace na chilský sendvič chacarero, do kterého se tradičně dává hovězí nebo vepřové maso, zelené fazolky, rajčata a chilli papričky.

Suroviny

chleba 4 plátky
či jiného vhodného pečiva podle chuti, opečené
avokádo 1 ks
dužina
limeta 1 ks
sůl
pepř
čerstvě mletý
rajčata 1 ks
velké, masité, na plátky
čedar 80 g
nastrouhaný nebo v plátcích, lze nahradit goudou
kuře grilované 1 porce
chilli omáčka
může být i asijská
fazolky zelené 100 g
zbavené konců a nakrájené podle potřeby, uvařené v páře

1 Začněte připravovat dva sendviče. Jeden plátek pečiva potřete vždycky avokádem rozmačkaným s trochou limetové šťávy, osoleným a opepřeným, poklaďte rajčetem, sýrem, obraným masem, popřípadě i kůží z grilovaného kuřete a podle chuti dolaďte pálivou omáčkou, přidejte fazolky, zbylé dva plátky pečiva potřete dalším avokádem, popřípadě i pálivou omáčkou, přiklopte jimi sendviče a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/7

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit