Variace na chilský sendvič chacarero, do kterého se tradičně dává hovězí nebo vepřové maso, zelené fazolky, rajčata a chilli papričky.
Suroviny
chleba
4
plátky
či jiného vhodného pečiva podle chuti, opečené
avokádo
1
ks
dužina
limeta
1
ks
sůl
pepř
čerstvě mletý
rajčata
1
ks
velké, masité, na plátky
čedar
80
g
nastrouhaný nebo v plátcích, lze nahradit goudou
kuře grilované
1
porce
chilli omáčka
může být i asijská
fazolky zelené
100
g
zbavené konců a nakrájené podle potřeby, uvařené v páře
1 Začněte připravovat dva sendviče. Jeden plátek pečiva potřete vždycky avokádem rozmačkaným s trochou limetové šťávy, osoleným a opepřeným, poklaďte rajčetem, sýrem, obraným masem, popřípadě i kůží z grilovaného kuřete a podle chuti dolaďte pálivou omáčkou, přidejte fazolky, zbylé dva plátky pečiva potřete dalším avokádem, popřípadě i pálivou omáčkou, přiklopte jimi sendviče a podávejte.