Omáčka je obměnou bagna càuda, teplé omáčky původem z italského Piemontu. Na první pohled to není velká krasavice, ale její chuti jsme v redakci podlehli skoro jednomyslně a nejradši bychom ji teď jedli ke všemu.
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
NA OMÁČKU
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1856 kcal
- Bílkoviny 105 g
- Sacharidy 24 g
- Tuky 146 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
1,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/7
S prázdninami máme spojené jen ty nejlahodnější vzpomínky. Pusa modrá od borůvek, třešně rovnou ze stromu, buřty opékané nad ohněm nebo brambory pečené v popelu, sladké koláče, které uměla babička nejlíp na světě… A k tomu vůně léta ve vzduchu a pohoda všude kolem. Užijme si společně další takový nezapomenutelný červenec! S novým číslem Apetitu hravě zvládnete uspořádat pro přátele opravdovou jižanskou hostinu, vařit na otevřeném ohni nebo uložit do sklenic kousek slunného léta, abyste si ho mohli během studenějších měsíců připomenut. Vítané osvěžení uprostřed toho nejparnějšího počasí vám přinesou chladivé ledové tříště. A pokud vám vrtá hlavou, jak letos naložit se sladkou úrodou, máme pro vás spoustu nápadů na šťavnaté dezerty. Apetit, napsáno s chutí.