Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sendvič s tuňákem a kukuřicí

Tuňákovi a kukuřici to jde skvěle dohromady! Tuhle svačinu vám budou ostatní závidět...

Vydání: 2016/9
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 2-3 bagetky
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič

Ingredience

    • 100–150g smetanového jogurtu (nebo crème fraîche, viz Něco navíc)
    • 60g čerstvého smetanového sýra
    • 1 malá (170g) konzerva kukuřice, slitá
    • 1 velká (160g) konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, slitá
    • 2 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
    • 2-3 bagetky
    • 1–2 hrsti baby špenátu

Příprava jídla

1 V misce promíchejte smetanový jogurt a čerstvý smetanový sýr, přidejte kukuřici, tuňáka, jarní cibulku a zlehka promíchejte. Bagetky prokrojte a rozdělte na ně špenát a tuňákovou pomazánku.


NĚCO NAVÍC

Místo jogurtu můžete použít zakysanou smetanu či majonézou. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sendvič s kuřetem a brokolicí

Houska s krůtí šunkou, avokádem a klíčky alfa alfa

Muffiny s chorizem a špenátem

Salát s quinoou a pečenou mrkví

Míša ve skle

Křehké rohlíčky s džemem

Borůvkové smoothie

Svačiny a svačinky

Přidat komentář