Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vajíčkový sendvič klasik

Nezaměnitelná chuť

Vydání: 2014/4
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 16 kousků
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Pomazánka Česká

Ingredience

    • 2–3 lžíce crème fraîche
    • 1 lžíce majonézy
    • 1 lžička anglické hořčice
    • sůl a pepř na dochucení
    • 6 vajec natvrdo, nasekaných nadrobno
    • 2 jarní cibulky, nasekané najemno
    • 1 vanička řeřichy, výhonky ostříhané
    • 16 plátků světlého toustového chleba
    • máslo na pomazáni

Příprava jídla

V míse promíchejte crème fraîche, majonézu a anglickou hořčici, osolte a opepřete. Vmíchejte vejce, cibulku a řeřichu. Polovinu plátků chleba namažte slabou vrstvou másla a poté pomazánkou. Přiklopte zbylými plátky a šikmo překrojte napůl.

NĚCO NAVÍC Pomazánku lze připravit dopředu, ale cibulku do ní přidejte až těsně před tím, než budete chystat sendviče. Pouští totiž vodu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Velikonoční sušenky

Sendvič s kuřecím masem a kari pomazánkou

Čokoládové minicheesecaky

28x vejce natvrdo

REKLAMA

Přidat komentář