0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič se šunkou a vejcem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1855 kcal
Bílkoviny 66 g
Sacharidy 60 g
Tuky 146 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé a vydatné jídlo.

Suroviny

chleba
čedar
šunka
hořčice
vejce
máslo
rajčata cherry

1 Na půlkrajíce chleba dejte čedar, šunku a případně hořčici. Chleby namáčejte nazdobenou stranou v rozšlehaném vajíčku. Opečte na pánvi na másle dozlatova.

2 Podávejte s pečenými třešňovými rajčaty.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit