Recept na škvarkový závin pochází z knihy Jaroslava Vašáka Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska. Dříve se pekl po vyškvaření sádla, ale klidně si ho můžete připravit kdykoliv jindy. Nejlépe chutná druhý den.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4825 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 541 g
- Tuky 240 g
Postup přípravy
- Nejlepší náplně do závinů: Jablečná, maková a další tradiční náplně i moderní verze s čokoládou nebo ovocem Masopust v České republice: Když masky tančí a stoly přetékají jitrnicemi, koblížky či škvarky
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: