Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,9 (10x)
18. 7. 2014
Škvarkový závin
Apetit
Škvarkový závin
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,9 (10x)

Recept na škvarkový závin pochází z knihy Jaroslava Vašáka Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska. Dříve se pekl po vyškvaření sádla, ale klidně si ho můžete připravit kdykoliv jindy. Nejlépe chutná druhý den.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4825 kcal
  • Bílkoviny 128 g
  • Sacharidy 541 g
  • Tuky 240 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Nejlepší náplně do závinů: Jablečná, maková a další tradiční náplně i moderní verze s čokoládou nebo ovocem Masopust v České republice: Když masky tančí a stoly přetékají jitrnicemi, koblížky či škvarky

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5