Kvůli Jaroslavu Marvanovi jsme se rozhodli poprvé v historii časopisu pustit do smažených býčích žláz, které miloval. Pokud máte rádi vnitřnosti, neváhejte a ochutnejte též. Recept na smažené býčí žlázy můžete vyzkoušet a určitě budete spokojeni stejně jako pan Marvan.
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1163 kcal
- Bílkoviny 51 g
- Sacharidy 132 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/9
Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.