Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Špíz s kukuřicí a barevnou paprikou

Špíz s kukuřicí a barevnou paprikou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2140 kcal
Bílkoviny 168 g
Sacharidy 114 g
Tuky 124 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

velké
sůl
pepř barevný
olivový olej 2 PL
Autor: anilvap

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...