Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (27x)
9. 6. 2016
Gumbo
Apetit
Gumbo
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (27x)

Gumbo je kreolské jídlo z jižní Louisiany, pořádná polévka se třemi druhy masa a s rýží – stačí taková, kterou máte doma. Hustá polévka s krevetami, klobáskou a zeleninou zasytí a dodá potřebné vitamíny, a to nejen během zimy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3596 kcal
  • Bílkoviny 264 g
  • Sacharidy 347 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

Louis Armstrong

Louis Armstrong: Jazzový génius s vášní pro jídlo. Jaká byla jeho oblíbená jídla a neřesti?

Louis Armstrong byl nejen mistrem trubky a ikonou jazzu, ale i vášnivým milovníkem jídla. Jeho gastronomické návyky poskytují fascinující pohled na život muže, který zbožňoval jak prosté jižanské pokrmy, tak i důmyslnou čínskou kuchyni. Jak otestoval kulinářské schopnosti své čtvrté ženy? A jaké byly jeho gastronomické neřesti? Odpovědi na tyto otázky vás zavedou nejen do jeho vlastní kuchyně, ale i do restaurací, které rád navštěvoval po celém světě.