Salát Caesar je ikonickou položkou menu, která si zaslouží zůstat věrná své tradici. V receptu Zdeňka Pohlreicha najdete návod na přípravu autentické zálivky. Dále nesmí chybět hobliny parmazánu, křupavé krutony a dokonale orestovaná kuřecí prsa. Na závěr přinášíme tipy šéfkuchaře, které z vás udělají mistra tohoto klasického pokrmu.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Na zálivku
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 855.5 kcal
- Bílkoviny 49 g
- Sacharidy 10.75 g
- Tuky 65 g
Postup přípravy
- Lehké saláty: 45 nejlepších ověřených receptů Příběhy tří slavných salátů: Waldorf, Niçoise a Caesar
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005