Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,3 (131x)
30. 8. 2016
Salát Caesar s kuřecím masem
Apetit
Salát Caesar s kuřecím masem
Apetit


Snadné
< 50 min
4,3 (131x)

Salát Caesar je ikonickou položkou menu, která si zaslouží zůstat věrná své tradici. V receptu Zdeňka Pohlreicha najdete návod na přípravu autentické zálivky.  Dále nesmí chybět hobliny parmazánu, křupavé krutony a dokonale orestovaná kuřecí prsa. Na závěr přinášíme tipy šéfkuchaře, které z vás udělají mistra tohoto klasického pokrmu.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 855.5 kcal
  • Bílkoviny 49 g
  • Sacharidy 10.75 g
  • Tuky 65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Lehké saláty: 45 nejlepších ověřených receptů Příběhy tří slavných salátů: Waldorf, Niçoise a Caesar

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(131 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005

Související články

raphael-nogueira

Příběhy tří slavných salátů: Waldorf, Niçoise a Caesar

Když si připravit salát, tak světově. Znáte proslulé saláty, které můžete vychutnat po celém světě? Jejich věhlas je stejně rozšířený jako jejich varianty. Možná vás překvapí, že obyčejný salát dokáže vzbudit vášnivé i nenávistné debaty, dá vzniknout společnosti chránící jeho původní recepturu nebo rozkmotří italskou rodinu.